billede

ARTIKLER

Nordsjælland den 1./2. september 2015.
AKTIV FRITID OG UDDANNELSEGlenn


Mensendieck Gymnastik er for alle uanset køn og alder. Mensendieck Gymnastik er nok den eneste gymnastikform, der tager højde for den enkeltes behov.
Tennas 35 års Mensendieck jubilæum
Tenna Hoffmann åbnede sit Mensendieckinstitut i Sletten den 1. september 1980. Og i 1985 flyttede hun sin klinik til Kofod Anchers Vej 34A i Espergærde. Mensendieck i Espergærde har 40 års jubilæum 1. september 2020.

SUNDHED:

Tenna Hoffmann Mollerup har flere elever, der har gået hos hende en gang om ugen i mange år og som ikke kan undvære det. Nogle få har endda gået hos hende helt op til mere end 35 år.
Årsagen kan være problemer med specieltrygge, men også ”bare” fordi de føler, at de får et bedre velvære.
Eleverne har været kvinder og mænd, unge som gamle og fra 9 år til 93 år. Holdene på 2 har været veninder, ægtepar, mor/datter, far/søn eller bare to personer, der passer sammen undervisningsmæssigt, forklarer hun.
Undervisninger forgår i et lokale med spejle fra alle sider, så man selv følger med i, hvilke skavanker og belastninger, man har tilegnet sig måske igennem mange år. Hun ser og korrigerer den enkelte elev, så led og muskler belastes minimalt og derved får en bedre kropsfornemmelse. Samtidig får det kroppen til at fungere optimalt. Dette medfører, at smerter og ubehag forsvinder, hvilket giver mere energi i det daglige liv.

Tenna Hoffmann Mollerup har klinik på Kofod Anchers Vej 34A i Espergærde, hvor det er muligt at få en prøvetime.


"Helse" 10 2003

Susse Wold: Kroppen i balance med Mensendieck
Læs hele artiklen

"Helse" 09 2003

Holdningen justeres foran spejlet.
Læs hele artiklen

Avis

Vinterbadning og Mensendieck.
Læs hele artiklen

Kirk Rønler

Nøgengymnastik og bare bryster der vender nedad.
Læs hele artiklen

Er gymnastik kun for gamle damer i hvide sloggi-trusser?
Læs hele artiklen